علی بهره مند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در روز ملی قناد :از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب و به اختصار، ایرانِ عزیزمان نیازمند نگاهی ویژه و شاخص به صنف قنادان کشور است.
قنادی در فرهنگ ما ریشهای دیرینه دارد. از گذشتههای دور، شیرینی پزی نه فقط یک حرفه، بلکه هنری ارزشمند و بخشی جدایی ناپذیر از جشنها ،اعیاد، مراسم و دورهمیهای ما بوده است. شیرینیها همواره نمادی از شادی، خوشبختی و صمیمیت بودهاند. از شیرینیهای سنتی مانند باقلوا، قطاب، گز و سوهان گرفته تا شیرینیهای مدرن […]
قنادی در فرهنگ ما ریشهای دیرینه دارد. از گذشتههای دور، شیرینی پزی نه فقط یک حرفه، بلکه هنری ارزشمند و بخشی جدایی ناپذیر از جشنها ،اعیاد، مراسم و دورهمیهای ما بوده است.
شیرینیها همواره نمادی از شادی، خوشبختی و صمیمیت بودهاند. از شیرینیهای سنتی مانند باقلوا، قطاب، گز و سوهان گرفته تا شیرینیهای مدرن و بینالمللی، همگی نشان از ذوق و سلیقه قنادان ایرانی دارند و موفقیتهای اخیر در مسابقات گاسترونومی ترکیه تاییدی بر برتری هنر و مهارت فرزندان ایران عزیز دارد.
در حال حاضر صنعت قنادی با چالشها و فرصتهای جدیدی روبرو است. تورم هزینهها، تغییر ذائقه مصرف کنندگان، تشدید رقابت، نیاز به نوآوری و استفاده از تکنولوژیهای جدید، از جمله این چالشها هستند. از سوی دیگر، افزایش آگاهی مردم نسبت به
سلامت و تغذیه، فرصتهای جدیدی را برای تولید شیرینیهای سالمتر و با کیفیتتر فراهم آورده است.
قنادان خلاق و پرتلاش، با بهرهگیری از خدمات تامین کنندگان ممتاز که با تکیه بر دانش روز و تکنیکهای نوین، مواد اولیه باکیفیت و منطبق با نیازهای مشتریان تهیه میکنند، همواره در تلاشند تا بهترینها را ارائه دهند.
در این لحظات، فرصت را غنیمت میشمارم و از تلاشهای بیوقفهی همهی قنادان، از پیشکسوتان تا جوانان، صمیمانه قدردانی میکنم و همزمان یاد و خاطره ی پیشگامان قنادی ایران را که آسمانی شدهاند را گرامی میداریم.
اگرچه طی سالهای اخیر و در سال جاری، پیوسته فشار بر قنادان افزایش یافته است؛ اما آیندهی صنعت قنادی با تکیه بر توانمندی فعالان در این بخش روشن و پر از امید است.
قنادان توانمند همواره به دنبال یادگیری و نوآوری بوده و از تکنولوژیهای جدید بهره میبرند ،به کیفیت محصولات خود توجه ویژه دارند و با مشتریان خود ارتباط موثر برقرار میکنند.
صنف قنادان ایران با بیش از ۳۵هزار واحد صنفی در سراسر ایرانِ عزیز، و استفاده از یک میلیون نیروی کار مستقیم و غیرمستقیم، در تلاش است تا برای تامین نیاز این واحد صنفی در سراسر کشور، که خود یک جریان و پرچمدار اصلی در جهت رشد و بالندگی میهنِ عزیزمان ایران است، گام بردارد.
با توجه به میزان گردش مالی ایجاد شده در این حوزه که بیشتر در کنار تفریحات و شادیهای مردم نیز میباشد، باید نگاهی اصولیتر و ریشهدارتر در جهت رفع مشکلات و ایجاد جریانهای مثبت و رونق کسب و کار در این صنف تاریخی داشت.
از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب و به اختصار، ایرانِ عزیزمان نیازمند نگاهی ویژه و شاخص به صنف قنادان کشور است.
اینک و در این برهه زمانی، اتحادیه قنادان تهران در نظر دارد با کمک و همکاری دانشگاههای برتر ایران، دانشگاههای علوم پزشکی، سازمان غذا و دارو، شرکتهاي تامين كننده مواد اوليه، توليد كننده تجهيزات و جامعه بزرگ قنادان بتواند استانداردهاي جهاني و لازم براي اين صنف را ايجاد و از آن در جهت تكريم مشتري و پرداختن به محصولات سلامت محور به نحو شایسته استفاده کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰