آموزش انواع باقلوا جمعه ۲۵ آبان در آموزشگاه اتحادیه قنادان تهران
سري جديد اموزش حرفه اي باقلوا ترك. با ما حرفه اي شويد. تهران،جمعه، ۲۵ آبان ماه به مدت يك روز يك دوره كاملا مفيد و استثنايي. موارد اموزشي به شرح زير ميباشد: طرز تهيه خمير دست ساز از مراحل اوليه تا مرحله نهايي و پخت آن .انواع تكنيك و روشهاي ظريف پهن كردن نشاسته زدن […]
سري جديد اموزش حرفه اي باقلوا ترك.
با ما حرفه اي شويد.
تهران،جمعه، ۲۵ آبان ماه
به مدت يك روز
يك دوره كاملا مفيد و استثنايي.
موارد اموزشي به شرح زير ميباشد:
طرز تهيه خمير دست ساز از مراحل اوليه تا مرحله نهايي و پخت آن .انواع تكنيك و روشهاي ظريف پهن كردن نشاسته زدن و شربت اصولي
خميرباقلواهاي ترك :
عنتاب و استامبولي
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
كنافه پسته اي پنيري
كنافه پسته اي بستني
كنافه پسته اي لانه زنبوري
باقلوا پسته اي دلمه اي
باقلواپسته اي برمه
باقلوا گردويي ملفوف
باقلوا گردويي سارمه
باقلوا گردويي وانيلي گل
باقلوا گردويي وانيلي نيشگون
باقلوا شكلاتي تلخ پيتزايي
تلگرام و واتس اپ: ۰۹۳۹۶۸۸۰۵۰۳
مکان: آموزشگاه قناد
🔵 کار کردن همزمان هنرجو با هنرآموز ( ورکشاپ)
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰