علی بهرمند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : شیرینی برای انسان آسیبرسان نیست و با توجه به اینکه اعتدال بخشی از فرهنگ ماست، در مصرف شیرینی هم اعتدال باید رعایت شود.
وی افزود: قنادان، شیرینیهای سالم تولید میکنند و امروزه سلامت مردم دغدغه اصلی ماست و به جرات میتوان گفت محصولاتی که در قنادی تولید میشود، سالم و قابل دفاع است. بهرهمند با اشاره به صادرات شیرینیهای سنتی ایران اظهار کرد: امروزه شیرینیهای ایرانی در سفرهای خارج از کشور جایگاه ویژهای دارد و میتوان گفت ارزش […]
وی افزود: قنادان، شیرینیهای سالم تولید میکنند و امروزه سلامت مردم دغدغه اصلی ماست و به جرات میتوان گفت محصولاتی که در قنادی تولید میشود، سالم و قابل دفاع است.
بهرهمند با اشاره به صادرات شیرینیهای سنتی ایران اظهار کرد: امروزه شیرینیهای ایرانی در سفرهای خارج از کشور جایگاه ویژهای دارد و میتوان گفت ارزش صادراتی قابل توجهی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
رئیس اتحادیه قنادان تهران از همکاری با وزارت بهداشت خبر داد و گفت:به منظور استفاده از تکنولوژی و تحقیقات علمی برای تولید محصولات قنادی، آمادگی همکاری با دانشگاه و مراکز علمی وزارت بهداشت را داریم.
به گفته وی امروزه مواد نگهدارنده هیچ جایگاهی در تولید شیرینی ندارد.
وی با تأکید بر تولید سلامتمحور شیرینی در قنادیها بیان کرد: شیرینیهایی که امروزه تولید میشوند، به دلیل داشتن کربوهیدراتها و پروتئینهای موجود در خامه، ارزش غذایی دارند. البته باید مصرف شکر و روغن را در شیرینی کم کنیم.
بهرهمند با اشاره به اینکه یکی از عواملی که به صنف شیرینی آسیب وارد میکند، کارگاههای زیرزمینی تولید شیرینی و محصولات غذایی است، افزود: ما به دنبال آن هستیم که با این واحدها برخورد قانونی کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰