رسته هاي صنف قنادي
اتحادیه صنف : قنادی – شیرینی و کافه قنادی تهران . ماده ۱: فرد صنفی در این اتحادیه به شخصی اطلاق میشود که طبق ضوابط صدور پروانه کسب و رعایت این ضوابط خاص با تحصیل پروانه ، محل کسب مناسبی جهت یکی از رسته های تحت پوشش اتحادیه دایر نموده و با قبول مسئولیت ، […]
اتحادیه صنف : قنادی – شیرینی و کافه قنادی تهران .
ماده ۱: فرد صنفی در این اتحادیه به شخصی اطلاق میشود که طبق ضوابط صدور پروانه کسب و رعایت این ضوابط خاص با تحصیل پروانه ، محل کسب مناسبی جهت یکی از رسته های تحت پوشش اتحادیه دایر نموده و با قبول مسئولیت ، شخصاً یا بوسیله مباشر واجد شرایط در محل مزبور بکار اشتغال ورزد .
ماده ۲ : در این اتحادیه صنفی برای ۱۲ رسته شغلی بشرح ذیل پروانه کسب صادر میشود :
۱ – قناد
۲ –شیرینی فروش ( سرد فروش )
۳ – کافه قنادی
۴ – کارگاه تولید شیرینی
۵ – کیک یزدی پزی
۶ – پشمک سازی
۷ – سوهان پزی
۸ – فروشنده مواد و لوازم قنادی و تزئینات سفره عقد
۹ – تولید زولبیا ، بامیه و گوش فیل
۱۰ – تولید شکلات ، کاکائو ، کاک ، یوخه سازی ، گز ، نوقا ، اریس ، کلوچه و قطاب سازی .
۱۱ – تولید پیراشکی و سوخاری
۱۲- کلوچه پزی
ماده ۳ : حداقل مساحت لازم برای ایجادواحد صنفی تحت پوشش اتحادیه برای رسته شماره ۲
( شیرینی فروش – سرد فروش ) ۱۸ متر مربع ،رسته دوازده ۲۰مترمربع و برای سایر رسته ها ۴۰ متر مربع میباشد.
ماده ۴ : لوازم و اسباب کار طبق ضوابط اتحادیه و ضرورت کار تعین میشود .
ماده ۵ : رعایت ضوابط بهداشتی طبق مقررات مربوطه.
ماده ۶ : این ضوابط خواص در ۶ ماده و ۱۲ بند در یکصدو هفتادو مین جلسه مورخ ۹۶/۰۴/۱۴کمیسیون هیات عالی نظارت بر اساس بندهای ذیل ماده ۲۰ آیین نامه ضوابط صدور پروانه کسب ( موضوع بند ۱ ماده ۲۵ قانون نظام صنفی ) مورد تصویب قرار گرفت و اتحادیه جهت صدور پروانه کسب ملزوم به رعایت مفاد آن میباشد . ۴۱/ط
سلام
وقت به خير
درخواست ارسال قوانين و مقررات اجرايي و بهداشتي لازم براي اخذ مجوز كافه قنادي را دارم.
در صورت امكان راهنمايي بفرماييد.