عرضه شیرینی از سوی واحدهای بدون مجوز
در شب یلدا، خویشاوندان نزدیک در خانه بزرگ خانواده گرد میآیند و در سرمای آغازین زمستان، دور کرسی مینشینند و تا نیمهشب، شیرینی و شکلات، میوه و آجیل میخورند و به فال حافظ گوش میسپارند و شاهنامه میخوانند. البته همیشه و طبق روال هر ساله در ایام پرفروش سال از جمله شب یلدا، فعالیت موازی […]
در شب یلدا، خویشاوندان نزدیک در خانه بزرگ خانواده گرد میآیند و در سرمای آغازین زمستان، دور کرسی مینشینند و تا نیمهشب، شیرینی و شکلات، میوه و آجیل میخورند و به فال حافظ گوش میسپارند و شاهنامه میخوانند.
البته همیشه و طبق روال هر ساله در ایام پرفروش سال از جمله شب یلدا، فعالیت موازی برخی صنوف برای فروش شیرینی و اقلام پرمصرف این روزها رونق میگیرد و دستفروشان و افراد غیرمتخصص اقدام به عرضه این خوراکیها میکنند.
نگاه ۱
هشدار درباره عرضه شیرینیهای کهنه
علی بهرهمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از کسب و کار ، اخباری که مبنی بر گرانی شیرینی در آستانه شب یلداست، تکذیب میشود و باید اعلام کرد که برای شب یلدا هیچ گونه افزایش قیمتی نخواهیم داشت و همکاران ما با رعایت قیمتهای مصوب اتحادیه، برای تامین مایحتاج مردم در آستانه شب یلدا آمادگی کامل دارند و با توجه به وفور مواد اولیه شیرینی در کشور در زمان حاضر با هیچ گونه کمبودی مواجه نیستیم. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر ۱۵ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم شیرینی گلمحمدی ۱۲ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم شیرینی زبان ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است و ارزانترین شیرینی مربوط به کیک یزدی است که هر کیلوگرم آن به قیمت ۹ هزار تومان عرضه میشود. همین جا لازم است انتقاد و اعتراض از عرضه شیرینی در کف خیابان توسط دستفروشان اعلام شود. متاسفانه دستفروشی در برخی نقاط کشور به اپیدمی تبدیل شده و دستفروشان همزمان با مناسبتهای مختلف در کشور، به فروش و عرضه محصولات در کف خیابانها اقدام میکنند. بر همین اساس و با توجه به فسادپذیری بالای شیرینی، به مردم توصیه میکنیم از خرید شیرینی از دستفروشان خودداری کنند و شیرینی مورد نیاز خود را تنها از واحدهای دارای پروانه کسب خریداری کنند. درباره عرضه شیرینیهای کهنه در برخی واحدهای صنفی نیز باید گفته شود که این موضوع درباره واحدهای دارای پروانه کسب صدق نمیکند و واحدهای پروانهدار با عرضه شیرینیهای کهنه خودزنی نمیکنند. واحدهای دارای پروانه کسب به اندازه کافی شیرینی پخت میکنند و به سبب حفظ اعتبار خود در محل به عرضه شیرینیهای تازه به مشتریان میپردازند. درباره اجرای طرح برخورد با کالای قاچاق در واحدهای صنفی تحت نظارت این اتحادیه نیز به تمام همکاران اعلام شده که از خرید اجناس خارجی فاقد اسناد معتبر خودداری کنند. البته لازم به ذکر است که در صنف شیرینیفروشان فقط نیم درصد قاچاق داریم که بخش اعظمی از این قاچاق به شکلاتهای خارجی اختصاص دارد که از کشورهای بلژیک، اوکراین و روسیه وارد کشور میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰