تشکیل کارگروه تخصصی فرصتی برای پیگیری مطالبات صنف قنادان

رئیس کارگروه تخصصی شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران خبر داد: تشکیل کارگروه تخصصی فرصتی برای پیگیری مطالبات صنف قنادان

  رئیس کارگروه تخصصی شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران گفت: تشکیل این کارگروه گامی مهم در جهت ساماندهی و بهبود وضعیت صنف شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان در سطح کشور به شمار می‌رود که برای دستیابی به نتایج مطلوب باید رویکردی جامع و چند جانبه اتخاذ کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، […]

 

رئیس کارگروه تخصصی شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران گفت: تشکیل این کارگروه گامی مهم در جهت ساماندهی و بهبود وضعیت صنف شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان در سطح کشور به شمار می‌رود که برای دستیابی به نتایج مطلوب باید رویکردی جامع و چند جانبه اتخاذ کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، علی بهره‌مند در خصوص مهم‌ترین رویکرد این کارگروه افزود: تعیین دقیق اهداف و اولویت‌ها، تحلیل جامع وضعیت موجود، تدوین برنامه‌های عملیاتی، ایجاد سازوکارهای نظارتی و حمایتی و تعامل همه‌جانبه با نهادهای مرتبط از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار کارگروه قرار دارد.

وی ادامه داد: برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین‌شده کارگروه شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان ابزارهای کاربردی نیاز است؛ در همین راستا می‌کوشیم با استفاده از ابزارهای قانونی و نظارتی، ابزارهای آموزشی و توسعه‌ایی، حمایتی و تشویقی، ارتباطی و اطلاع‌رسانی و ابزارهای  مدیریتی و برنامه‌ریزی استفاده کنیم. بدیهی است که برای استفاده از چنین ابزارهایی نیز نیازمند تشکیل اتاق‌های فکر با حضور مشاوران و متخصصان این حوزه هستیم.

بهره‌مند به مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان صنفی حوزه شیرینی اشاره کرد و گفت:در شرایط اقتصادی ناپایدار ایران، صنف شیرینی‌فروشان و قنادان طی سال‌های گذشته و همچنین سال‌ جاری با مشکلات عدیده‌ایی دست و پنجه نرم کرده‌اند؛ نوسانات شدید قیمت مواد اولیه متاثر از کاهش ارزش پول ملی و به تبع آن افزایش نرخ تورم و کاهش قدرت خرید مردم را می‌توان به عنوان اصلی‌ترین چالش فعالان صنفی این حوزه عنوان کرد.

وی ادامه داد: افزایش هزینه‌های جاری ناشی از تورم و تغییر اولویت‌ دولت‌ها در تأمین کسری بودجه از منابع اصناف در قالب اخذ مالیات‌های مختلف و افزایشی نیز مزید بر علت شده و به واقع روند فعالیت این صنف را با مشکل مواجه کرده است.

رئیس کارگروه تخصصی شیرینی‌فروشی، شیرینی‌پزی و قنادان اتاق اصناف ایران تأمین منابع انسانی شامل نیروی ماهر و نیمه ماهر و پرداخت هزینه‌های حقوق و دستمزد و حق بیمه‌های سنگین موجب استهلاک شدید منابع مالی فعالان صنفی شده است. مضاف بر اینکه تغییرات مکرر و غیرکارشناسی در قوانین و مقررات ادامه فعالیت در این صنف را دشوار کرده است.

وی در پایان بر ضرورت تعامل و همکاری بیشتر دولت با فعالان صنفی به منظور رفع چالش‌های عنوان شده تأکید کرد.