علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : قیمت شیرینی احتمالا گران میشود
رئیس اتحادیه قنادان گفت: با توجه به افزایش قیمت دستمزدها، حاملهای انرژی و دیگر هزینههای جاری، پیشنهاد افزایش قیمت شیرینی را اعلام کردیم که هنوز میزان آن مصوب و نهایی نشده است. علی بهرمند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در صنف ما افزایش نرخ دستمزدها مانند بقیه صنوف نیست و میزان دستمزدها بیشتر از […]
رئیس اتحادیه قنادان گفت: با توجه به افزایش قیمت دستمزدها، حاملهای انرژی و دیگر هزینههای جاری، پیشنهاد افزایش قیمت شیرینی را اعلام کردیم که هنوز میزان آن مصوب و نهایی نشده است.
علی بهرمند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در صنف ما افزایش نرخ دستمزدها مانند بقیه صنوف نیست و میزان دستمزدها بیشتر از میزان مصوب افزایش مییابد چون نوع تخصص و فعالیت در این صنف متفاوت است.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به تعطیلی برخی از واحدهای صنفی نیز توضیح داد: یکی از مهمترین دلایل این موضوع نبود حریم صنفی است، چون در گذشته واحدهای ما موظف به رعایت حریم صنفی ۵۰۰ متری بودند که این موضوع حدود یک سالی است از بین رفته و واحدهای ما دیگر حریم صنفی ندارند.
بهرمند ادامه داد: با برداشته شدن حریم صنفی طبیعی است برای قنادانی که در کنار یکدیگر فعالیت میکنند مشکلاتی ایجاد شود و میزان فروششان کاهش یابد که همین موضوع تعطیلی برخی واحدها را به دنبال داشته است. رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه حدود ۱۰۷۰ واحد پروانهدار داریم، گفت: در حال حاضر هر کیلوگرم شیرینی تر در قنادیهای درجه یک ۱۵ هزار تومان، شیرینی دانمارکی ۱۲ هزار تومان، شیرینی زبان و پاپیون ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، شیرینی برنجی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان و کیک یزدی ۹۰۰۰ تومان است.
وی افزود: این قیمتها برای سال گذشته بوده و طبیعی است بعد از اعمال نرخ جدید این قیمتها افزایش مییابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰