علي بهره مند، رئيس اتحاديه قنادان، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران: لوگوي استاندارد مهر تاييدي بر کيفيت کالا/ نظارت مستمر؛ ثبات کيفيت را تضمين مي کند
رئيس اتحاديه قنادان، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران گفت: به نوبه خود براي استاندارد ايران قداستي خاصي قائل هستم، بنابراين استاندارد کالاي ايراني را بسيار بالا مي بينم و هر آنچه لوگوي استاندارد دارد مهر تاييدي است بر کيفيت آن کالا و تمام کالاهاي ايراني با نشان استاندارد از کيفيت مطلوبي برخوردار هستند. علي […]
رئيس اتحاديه قنادان، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران گفت: به نوبه خود براي استاندارد ايران قداستي خاصي قائل هستم، بنابراين استاندارد کالاي ايراني را بسيار بالا مي بينم و هر آنچه لوگوي استاندارد دارد مهر تاييدي است بر کيفيت آن کالا و تمام کالاهاي ايراني با نشان استاندارد از کيفيت مطلوبي برخوردار هستند.
علي بهره مند، رئيس اتحاديه قنادان، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران در تشريح موضوع استاندارد بيان داشت: استاندارد به عنوان کلمه اي که مستقيم و بدون کم و کاست وارد زبان فارسي شده، مترادف است با کلماتي همچمون؛ مدل- معيار– مقياس و نمونه بنابراين جوامع انساني در مورد کالا و خدمات پر تکرار در توليد و مصرف نيازمند در نظر گرفتن ملاک يا معيار پايه به معناي استاندارد هستند تا علاوه بر نظارت مستمر بر فرايند کيفيت محصول، ثبات در کيفيت را نيز تضمين نمايد، وجود اين ميزان و معيار ثبات در کيفيت کالا و خدمات ايجاد مي کند و اين في الواقع در اعطاي اطمينان خاطر به مصرف کننده بسيار تاثير گذار است.
وي افزود: استاندارد انواع مختلفي دارد که هر کدام کاربرد جداگانه و دامنه مکاني متفاوتي را شامل مي شوند. به عنوان مثال مي توان به استانداردهاي بين المللي، استاندادهاي کشوري و استاندارهاي محلي و غيره اشاره کرد .
بهره مند گفت: يکي از معروف ترين استانداردهاي بين المللي که عموماً نام آن را مي شنويم و متاسفانه فراتر از استاندارد ملي، صاحبان بنگاه ها تلاش و تبليغ به داشتن و اخذ آن مي کنند استانداردهايي تحت عنوان ايزو است که به دليل سهل گيري در اعطاء خيل کثيري از موسسات آن را دارند.حدوداً ۱۵۰ کشور عضو سازمان بين المللي استاندارد هستند. کشورها تصميم مي گيرند تابع استاندارد ملي خويش باشند يا مطابق استاندارد هاي بين المللي اعمال قانون کند. ايران علاوه بر اينکه عضو سازمان بين المللي استاندارد است اما براي محصولات خود استادارد ملي جداگانه تدوين مي کند؛ بنابراين کشور ما تابع قوانين سازمان استاندارد و استاندارد هاي بين المللي ديگري مي باشد. وظيفه گمرک و سازمان استاندارد است که به هنگام ورود کالاي خارجي انطباق آن با استاندارد هاي ملي را مميزي کند يا اينکه استاندارد ارائه شده توسط توليدکننده در کشور مبدا را بپذيرد.
وي در رابطه با رعايت استاندارهاي وضع شده در صنف متبوع خود گفت: صنف قناد و شيريني فروش و کافه قنادي در تعاريف محصولات و فرآيندها تابع استاندارد ملي شماره ۲۳۹۵ مي باشد و از سوي ديگر محصولي است که روزانه توليد و مصرف مي شود؛ لذا شامل مقررات استاندارد اجباري نيست و هرگاه محصولي از محصولات قنادي به شيوه صنعتي و داراي بسته بندي توليد شود آن موقع دريافت مجوز هاي تشويقي مورد توجه قرار مي گيرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰