علی بهرمندرئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : قیمت شیرینی شب عید افزایش نمی یابد
علی بهرمند رئیس اتحادیه شیرینیفروشان و قنادان رئیس اتحادیه شیرینیفروشان و قنادان گفت: از سوی اتحادیه قیمت شیرینیهای پر فروش مصوب شده و شیرینیفروشیها اجازه افزایش قیمت ندارند. علی بهرمند قیمت هر کیلوگرم شیرینی در قنادی درجه یک را بدین ترتیب اعلام کرد و گفت: کیک یزدی ۱۵ هزار تومان، شیرینیتر ۲۶ هزار تومان، دانمارکی، […]
رئیس اتحادیه شیرینیفروشان و قنادان گفت: از سوی اتحادیه قیمت شیرینیهای پر فروش مصوب شده و شیرینیفروشیها اجازه افزایش قیمت ندارند.
علی بهرمند قیمت هر کیلوگرم شیرینی در قنادی درجه یک را بدین ترتیب اعلام کرد و گفت: کیک یزدی ۱۵ هزار تومان، شیرینیتر ۲۶ هزار تومان، دانمارکی، ۲۱ هزار تومان، زبان ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان، پاپیونی ۲۱ هزار و ۵۰۰، برنجی ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان قیمتگذاری شدهاند.
بهرمند قیمت هر کیلوگرم از شیرینیها مذکور را در قنادیهای درجه ۲ بدین ترتیب اعلام کرد: هر کیلو گرم شیرینی در قنادی درجه ۲ نسبت به قنادی درجه یک ۲ هزار تومان پایینتر است و بدین ترتیب قیمت کیک یزدی ۱۳ هزار تومان، شیرینیتر ۲۴ هزار تومان، دانمارکی ۱۹ هزار تومان، زبان ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان، پایونی ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان، برنجی ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان است.
رئیس اتحادیه قنادان و شیرینیپزان بیان کرد: قنادان و شیرینیپزان برای تامین شکر و روغن با مشکلاتی مواجه هستند و به دلیل گرانی و همچنین کمبود مواد اولیه مورد نیاز خود را به سختی تامین میکنند.
بهرمند افزود: کارخانجات و شرکتهای تولید روغن، این محصول را به صورت مستقیم در اختیار قنادان قرار نمیدهند و قنادان و شیرینیپزان به ناچار باید این کالا را از بازار و یا از طریق دلالان خریداری کنند.
وی اظهار داشت: البته دولت برای تامین بخشی از نیاز این صنف تمهیداتی اندیشده است به طوری که شکر تنظیم بازاری به قیمت هر کیلو گرم ۳ هزار تومان به این واحدهای صنفی تعلق میگیرد.
وی با بیان اینکه ۱۵۰۰ تن شکر تنظیم بازاری برای قنادان تهرانی تخصیص یافته است، گفت: این مقدار شکر از طریق شرکت تعاونی صنف قنادان توزیع و به هر واحد قنادی دارای جواز کسب ۲ تن تعلق میگیرد.
رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان گفت: اغلب خریدهای مردم در بخش شیرینی در سه روز پایانی سال انجام میشود بنابراین درباره وضعیت فروش این محصول فعلا نمیتوان اظهار نظر کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰