آموزش انواع کروسان و شیرینی دانمارکی (گل محمدی)
📚 کروسان های خانگی ، صنعتی، دو رنگ 📚 دانمارکی ( انواع برشها ،قالبی، دنیش،تخته ای،نارگیلی و ….) 📚 پخت کرم های مناسب و فیلینگ های ژله ای تاریخ: ۱۵ مهرماه ، از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های ۶۶۹۳۰۳۱۹ و ۶۶۹۲۴۰۴۴ تماس […]
📚 کروسان های خانگی ،
صنعتی، دو رنگ
📚 دانمارکی ( انواع برشها ،قالبی، دنیش،تخته ای،نارگیلی و ….)
📚 پخت کرم های مناسب و فیلینگ های ژله ای
تاریخ: ۱۵ مهرماه ، از ساعت ۹ الی ۱۷
در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران
جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های ۶۶۹۳۰۳۱۹ و ۶۶۹۲۴۰۴۴ تماس حاصل فرمائید
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰