ضوابط خاص صدورپروانه كسب
اتحاديه صنف: دارندگان قنادي،شيريني فروشي وكافه قنادي
(كدISIC اتحاديه : ۹۱۲۰۱۰۸۲ )
ماده ۱- فردصنفي دراين اتحاديه به شخصي اطلاق مي شودكه طبق قانون نظام صنفي ،آئين نامه اجرايي ضوابط صدورپروانه كسب ورعايت اين ضوابط خاص باتحصيل پروانه ،محل كسب مناسبي جهت يكي ازرسته هاي تحت پوشش اتحاديه دايرنموده وباقبول مسئوليت ،شخصاً يابوسيله مباشرواجدشرايط درمحل مزبور به كار اشتغال ورزد.
ماده ۲- دراين اتحاديه صنفي براي ۱۱ رسته شغلي به شرح ذيل پروانه كسب صادرمي شود:
شرح رسته |
حداقل مساحت براساس مترمربع |
كدISIC |
۱- قناد |
۴۰ |
۱۵۴۶۱۷ |
۲- شيريني فروش(سردفروش) |
۱۸ |
۵۲۲۲۱۲ |
۳- كافه قنادي |
۴۰ |
۱۵۴۶۱۷ |
۴- كارگاه توليدشيريني |
۴۰ |
۱۵۴۶۱۷ |
۵- كيك يزدي پز |
۴۰ |
۱۵۴۶۲۱ |
۶- پشمك سازي |
۴۰ |
۱۵۴۳۱۴ |
۷- سوهان پزي |
۴۰ |
۱۵۴۳۱۲ |
۸- فروشنده موادولوازم قنادي وتزئينات سفره عقد |
۴۰ |
۵۲۳۸۸۱ |
۹- توليدزولبيا،باميه وگوش فيل |
۴۰ |
۱۵۴۶۱۹ |
۱۰- توليدشكلات،كاكائو،كاك،يوخه سازي ،گز ،نوقا اريس،كلوچه وقطاب سازي |
۴۰ |
۱۵۴۳۱۶ |
۱۱- توليدپيراشكي وسوخاری ۱۲- کلوچه پزی |
۴۰ ۲۰ |
۱۵۴۵۲۶ ۱۵۴۳۱۶/۵ |
ماده ۳- حداقل مساحت لازم براي ايجادواحدهاي صنفي تحت پوشش اتحاديه براي رسته دو۱۸مترمربع وبراي رسته دوازاده ۲۰ مترمربع سايررسته ها۴۰مترمربع مي باشد.
ماده ۴- لوازم واسباب كار براساس ضوابط وضرورت اتحاديه تعيين مي شود.
ماده ۵- رعايت ضوابط بهداشتي طبق مقررات مربوط
ماده۶- اين ضوابط خاص در۶ ماده درسيصدوپنجاه وپنجمين جلسه مورخ ۹۶/۰۴/۱۴ كميسيون هيئت عالي نظارت براساس ماده ۲۱ آئين نامه اجرايي ضوابط صدور پروانه كسب (موضوع بند۱ ماده ۲۵ قانون نظام صنفي ) مورد تصويب قرار گرفت واتحاديه جهت صدور پروانه كسب ملزم به رعايت مفاد آن مي باشد.
ارسال دیدگاه