علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : معضل اصلی آرد تولیدی داخل عدم ثبات تولید است

     ۱۴ شهریور, ۱۳۹۵

در واحدهای قنادی به صورت عمدهاز آرد نول استفاده می شود و معضل اصلی موجود در این خصوص، عدم ثبات آرد ارائه شده توسط عرضه کننده است چرا که حتی امروزه گندم هایی که به کارخانجات تحویل داده می شود نیز کیفیت مطلوبی ندارد و این موضوع مستقیما در محصول نهایی (آرد) تاثیر گذار است. مطلب فوق بخشی از گفتگوی اختصاصی خبرنگار نگاشته با آقای علی بهره مند رییس اتحادیه قنادان است. وی گفت: در حوزه تخصصی به صورت عمدهدر قنادی ها از آرد نول استفاده می کنیم که تعریف خاص خود را دارد. در محصولات اسفنجی گلوتن آرد باید میان ۲۰ تا ۲۷ درصد باشد اما در محصولات شیرینی های با حجم بالا، گلوتن های بالاتر لازم است اما مشکل موجود عدم ثبات آرد […]