سري جديد اموزش حرفه اي باقلوا ترك. با ما حرفه اي شويد. تهران،جمعه، ۲۵ آبان ماه به مدت يك روز يك دوره كاملا مفيد و استثنايي. موارد اموزشي به شرح زير ميباشد: طرز تهيه خمير دست ساز از مراحل اوليه تا مرحله نهايي و پخت آن .انواع تكنيك و روشهاي ظريف پهن كردن نشاسته زدن […]
🌺دسرهای مدرن و تزئینات🌺 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 در این دوره 💐با ساختار انواع دسرهای مدرن و لایه بندی و مونتاژ که شامل انواع اسفنج های پایه و خاص وسس ها و فیلینگ های مدرن و تکنیک های تزئینات مدرن و کار با شکلات هست آشنا خواهید شد💐 🥀موارد آموزش این دوره: شو پیستری(choux pastry&craquelin) اینترمتها(دسرهای چند نفره) […]