دوره دوم آموزش باقلوا استانبولی حرفه ای در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران در تاریخ ۹۷/۰۶/۰۲ دوم شهریورماه۹۷ جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفنهای ۶۶۹۳۰۳۱۹ و ۶۶۹۲۴۰۴۴تماس حاصل فرمائید
آموزش انواع خامه ای آموزش انواع رولت کاردینال لطیفه زمان ۹ صبح الی ۱۵ عصر دوشنبه ۵ شهریور ۹۷ در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفنهای ۶۶۹۳۰۳۱۹ و ۶۶۹۲۴۰۴۴تماس حاصل فرمائید
آموزش طرز تهیه گاناش و گاناش کشی روی کیک آموزش اجرای تکنیک شارپ ایچ آموزش کار با مولد آموزش گیپور خوراکی آموزش پایه گذاری و استراکچر آموزش ساخت کیک کراسل همراه باهنر جویان زمان برگزاری ۲۶ و ۲۷ مردادماه ۹۷ از ساعت ۹صبح الی ۱۶ عصر جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۶۶۹۳۰۳۱۹ و […]