کل اخبار 929 اخبار امروز : 0
  • تاریخ : پنج شنبه - ۱۳ - اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 - May - 2024
  • ساعت :

    آرشیو روزانه : بهمن ۱۱, ۱۳۹۶

    قابل توجه همکاران گرامی : 📚 دوره آموزشی شیرینی های عید 📚
    بهمن ۱۱, ۱۳۹۶

    قابل توجه همکاران گرامی : 📚 دوره آموزشی شیرینی های عید 📚

    📚 دوره آموزشی شیرینی های عید 📚 📒 شیرینی پفکی گردویی 📘شیرینی آلمانی(مشهدی) 📗شیرینی نارگیلی 📕شیرینی گردویی 📔شیرینی نخودچی 📙شیرینی برنجی 📗اسکار 📕لوز نارگیلی 📘قطاب 📙شیرینی کشمشی 📗سوهان عسلی 📒شیرینی مرنگ(پفکی) تاریخ برگزاری : روزهای سه‌شنبه 🗓 ۱۷ بهمن ماه 🗓۲۴ بهمن ماه 🗓 ۸ اسفند ماه 🗓 ۱۵ اسفند ماه مکان : آموزشگاه اتحادیه […]

    علی بهرمندرئیس اتحادیه صنف قنادان تهران: اولین مسابقه ساخت کیک‌های تجسمی با ارائه ۵۰ کیک برتر از ۲۷۰ اثر ارسال شده در هتل المپیک برگزار شد

    علی بهرمندرئیس اتحادیه صنف قنادان تهران: اولین مسابقه ساخت کیک‌های تجسمی با ارائه ۵۰ کیک برتر از ۲۷۰ اثر ارسال شده در هتل المپیک برگزار شد

      به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداوسيما؛ علي بهره مند، با اشاره به اينکه کيکهاي ارائه شده بدون استفاده از قالب ساخته شده است افزود: اين اولين دوره از مسابقات پخت کيکهاي حجمي است که از اين پس بصورت سالانه برگزار خواهد شد. وي با اشاره به اينکه خلاقيت و خلق رويا موضوعات ارائه شده براي […]

    علی بهرمند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : شیرینی برای انسان آسیب‌رسان نیست و با توجه به اینکه اعتدال بخشی از فرهنگ ماست، در مصرف شیرینی هم اعتدال باید رعایت شود.

    علی بهرمند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : شیرینی برای انسان آسیب‌رسان نیست و با توجه به اینکه اعتدال بخشی از فرهنگ ماست، در مصرف شیرینی هم اعتدال باید رعایت شود.

    وی افزود: قنادان، شیرینی‌های سالم تولید می‌کنند و امروزه سلامت مردم دغدغه اصلی ماست و به جرات می‌توان گفت محصولاتی که در قنادی تولید می‌شود، سالم و قابل دفاع است. بهره‌مند با اشاره به صادرات شیرینی‌های سنتی ایران اظهار کرد: امروزه شیرینی‌های ایرانی در سفرهای خارج از کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و می‌توان گفت ارزش […]

    برو بالا