دوره جدید کلاسهای شیرینی پزی (ترکاری) در محل آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان در مورخ 94/10/07 برگزار می گردد. 1- آموزش انواع برشهای شیرینی تر 2- آموزش چیز کیک 3- معرفی انواع بریلو ها و براق کنندها 4- آماده سازی خامه قنادی 4- آماده سازی خامه قنادی
از همکاران عزیز دعوت میشود از مجموعه نمایشگاهی اتحادیه صنف قنادان تهران که از تاریخ 15 لغایت 18 آذر ماه سالن 35 محل نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می گردد بازدید بعمل آورید. علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران