رئیس اتحادیه قنادان تهران در گفتگو با «کسب‌وکار» خبر داد راه‌اندازی آکادمی نان و شیرینی در ایران

     ۱ آذر, ۱۳۹۴

پخت شیرینی و ایجاد واحدهای شیرینی‌پزی تاریخ مشخص و مدونی ندارد ولی می‌توان گفت که در تمام ادوار از بدو تشکیل زندگی دسته جمعی انسان‌های اولیه با آنها همزاد و قرین بوده و با پیدایش تقسیم کار و ایجاد تخصص در جامعه و پیشرفت صنعت و ایجاد جوامع متمدن امروزی این صنعت (شیرینی‌سازی) به‌صورت صنعتی مستقل در عرصه بازار کار به همگان شناسانده شد و رفته رفته در جامعه به عنوان حرفه‌ای هنری زینت بخش و شادکامی همگان را در منزل، مجالس و محیط اداری فراهم کرد و جایگاه ویژه‌ای به‌خود اختصاص داد. صادرات زولبیا و بامیه به اروپا و استرالیا   امپراتوران ایران زمین برای برگزاری جشن‌ها و اعیاد و سده‌ها در همه جا از پاسارگاد و تخت جمشید، تا طاق کسری با شیرینی […]