شما اینجا هستید

    اخبار » علي بهره مند، رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران:سومين نمايشگاه توانمندي هاي قنادان ايران برگزار مي شود

نشست خبري سومين نمايشگاه تخصصي توانمندي هاي ايران امروز شنبه ۶ آذر۱۴۰۰ در اتحاديه قنادان، شيريني فروشان و کافه قنادي تهران با حضور رئيس، مشاور فرهنگي و سردبير فصلنامه، مدير آموزشگاه قنادي اتحاديه و اصحاب رسانه برگزار شد. علي بهرمند، رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران گفت: تجارب دو نمايشگاه قبلي، […]

نشست خبري سومين نمايشگاه تخصصي توانمندي هاي ايران امروز شنبه ۶ آذر۱۴۰۰ در اتحاديه قنادان، شيريني فروشان و کافه قنادي تهران با حضور رئيس، مشاور فرهنگي و سردبير فصلنامه، مدير آموزشگاه قنادي اتحاديه و اصحاب رسانه برگزار شد.

علي بهرمند، رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران گفت: تجارب دو نمايشگاه قبلي، نشان داد قنادان ايراني در نوع خود و منطقه داراي ارزشمندي ها، استعدادها، خلاقيت ها، توانمنديها و نوآوري هاي بسياري هستند.

وي ادامه داد: استقبال و تقاضا براي شرکت در نمايشگاه هاي قبلي و همچنين حضور بسيار ارزشمند و پرشور بازديدکنندگان و علاقمندان و فعالان اين حوزه، اتحاديه را بر آن داشت تا امسال نيزبراي برگزاري اين نمايشگاه تدارک ببيند. هر چند نتوانستيم از تمامي متقاضيان و فعالان براي شرکت در اين نمايشگاه دعوت به عمل آوريم؛ اما اين مهم موجب شد در آينده فضاي بزرگتري مانند نمايشگاه بين المللي را براي برگزاري نمايشگاه شيريني و شکلات اختصاص دهيم.

بهرمند افزود: در نمايشگاه امسال تنها حدود ۴۰ تا ۵۰ شرکت کننده در فضاي نمايشگاهي هتل المپيک در پروسه زماني ۹ آذرماه لغايت ۱۲ آذرماه حضور خواهند داشت.

وي تصريح کرد: نمايشگاه محل تبادل نظر و افکار مابين توليدکننده و توزيع کننده است؛ لذا موجب رونق و رشد خواهد شد. اگر چه مشکلاتي نظير ماليات و سازمان امور مالياتي، افزايش مزد کارگر و هزينه هاي پرورش کارگر متبحر و کاردان زياد است؛ اما عشق به کار و اميد در فعالان اين رشته از کار، باعث استقبال زيادي گرديد.

رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران در تاثير حضور فعالان اين صنف در نمايشگاه هاي بين المللي اظهار داشت: همکاران ما در حوزه توليد مواد اوليه و ماشين آلات به روز عمل مي کنند و نسبت به گذشته پيشرفت ها و نوآوري هاي خلاقانه زيادي صورت گرفته است. امروز؛ عصر ارتباطات است و حضور اين فعالان در نمايشگاه هاي اروپايي و حس رقابت، پيدايش پيشرفت را حاصل کرده در غير اين صورت محکوم به حذف هستند.

وي در خصوص تنوع توليد شيريني در ايران بيان داشت: به گفته رئيس اتحاديه جهاني شيرني جناب بيکر، با توجه به سفرهاي زيادشان به اقصي نقاط جهان و شرکت در بسياري از نمايشگاه هاي دنيا، تنوع در انواع شيريني در ايران در مقايسه با کشورهاي ديگر دنيا بسيار عالي و بي نظير و غير قابل مقايسه است. اکنون برخي از توليدکنندگان به کشورهاي استراليا، کانادا، آمريکا و حوزه خليج فارس صادرات دارند. با توجه به اين امر تلاش هاي زيادي با سازمان توسعه تجارت جهاني انجام داده ايم؛ اما متاسفانه با اينکه صادرات مي تواند ارزآوري بسيار خوبي براي کشور داشته باشد اما راه براي صادرات را هموار نکرده اند و خيلي قوي در صادرات عمل نشده است. شايد در مقايسه با جهان اول نباشيم اما نمره بسيار خوبي به قنادان ايراني تعلق گرفته است.

بهرمند در خصوص جايگاه شيريني هاي سنتي گفت: در چند سال اخير سعي کرديم تا در اين حوزه توليدات را به روز کنيم؛ خصوصاً شيريني هاي خشک که موفق شده ايم؛ چرا که جايگاه ويژه اي در خانه هاي ما دارند.

وي در خصوص برگزاري مسابقات کيک در کشور افزود: چهار دوره مسابقه با امسال در اين زمينه برگزار کرديم که از سراسر کشور و حتي ترکيه در آن شرکت کردند. سال آينده مي خواهيم اين مسابقه را بين المللي کنيم. مسابقات کيک در کشورهاي ايران، تورنتو کانادا، بيرمنگام انگليس و استانبول ترکيه برگزار مي شود. اميدواريم بتوانيم برندگان مسابقات کيک در ايران را در مسابقات بيرمنگام انگليس شرکت دهيم.

رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران در پايان گفت: بيش از ۱۶۰ قلم مواد اوليه در صنعت شيرنيي استفاده مي شود که اکثراً از خارج وارد مي شود. اقلامي مانند روغن، آرد و شکر در ايران تهيه مي شود که پايه توليد آن هم از خارج وارد مي شود. واردات از کشورهاي اسپانيا، هلند، ترکيه، سريلانکا، ويتنام، چين و فرانسه انجام مي شود.

شايان ذکر است اتحاديه قنادان تفاهم نامه اي با انجمن اوتيسم ايران جهت حمايت از اين انجمن به امضا رسانيده که برخي از دست اندرکاران انجمن مذکور در نمايشگاه پيش رو حضور دارند.

دسته بندی: اخبار برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد