علي بهرمند، رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران:تامين مواد اوليه، ماليات، تامين اجتماعي، گراني ارز و دلار نفس صنف را گرفته است/ ارتقاي دانش فني و مديريت نوين در قنادان از اولويت هاست

رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران با اشاره به دشوار شدن کسب و کار براي صنف متبوع خود اظهار داشت: در دوران چهار سال گذشته که رياست اتحاديه را بر عهده داشتم ، دوران بسيار سختي را گذرانديم، همکاران اين صنف دائم در رابطه با تامين مواد اوليه، نرخ ماليات و […]

رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران با اشاره به دشوار شدن کسب و کار براي صنف متبوع خود اظهار داشت: در دوران چهار سال گذشته که رياست اتحاديه را بر عهده داشتم ، دوران بسيار سختي را گذرانديم، همکاران اين صنف دائم در رابطه با تامين مواد اوليه، نرخ ماليات و تامين اجتماعي، گراني ارز و دلار بسيار در مضيقه بوده اند.

علي بهرمند، رئيس اتحاديه دارندگان قنادي، شيريني فروشي و کافه قنادي تهران آخرين وضعيت صنف متبوع خود افزود: سال گذشته شيوع کرونا عامل مهمي در رکود در اين صنف شد تا جايي که برخي مبادرت به تعطيلي کامل نمودند. هزينه هاي مترتب بر واحدهاي صنفي بقدري زياد بود که متاسفانه مشکلات را بسيار عديده و دشوار کرد. اکنون هم که هفت ماه از وضعيت کرونايي مي گذرد با مشکل شديد کمبود مواد اوليه از جمله روغن روبه رو هستيم.

او با بيان اينکه در ارتباط با کمبود و تامين مواد اوليه با تمام سازمان ها و اداراتي که مرتبط بودند نامه نگاري کرديم ادامه داد: متاسفانه تا کنون به نتيجه نرسيده ايم، کمبود مواد اوليه رکود را به نهايت رسانده است، لذا مسئولان اگر بموقع در جهت حل و فصل آن اقدام نکنند مشکلات بسيار زيادتر خواهد شد.

بهرمند به اقدامات و تلاش هاي خود و هيئت مديره طي چهار سال گذشته اشاره کرده و بيان داشت: در اين مدت ابتدا در راستاي تاسيس آموزشگاه انواع شيريني و کيک در محل اتحاديه اقدام کرديم. در اين مکان که متعلق به اعضاي اتحاديه و بعضاً شاگرداني نيز از خارج از اعضا در آن حضور مي يابند، آموزش هاي لازم در خصوص انواع کيک و تنوع در هر رسته کيک، دسر و شيريني هاي خشک و سنتي و شب عيد ارايه مي شود. کلاس ها توسط اساتيد خبره و براي اعضاء بعضا رايگان تشکيل مي شود؛ ضمن اينکه کلاس ها، آن لاين و از طريق اينستاگرام، کانال هاي واتساپ و تلگرام اتحاديه نيز برگزار مي شود.

او با ابراز خردسندي تصريح کرد: در دنيا از لحاظ تنوع در توليدات شيريني در رده اول قرار داريم.

وي برگزاري نمايشگاه هاي توانمندي هاي قنادان ايراني را از ديگر اقدامات برشمرد و افزود: سومين دوره نمايشگاه هاي توانمندي هاي قنادان از تاريخ ۲۹ دي تا ۲ بهمن برگزار خواهد شد؛ همچنين چهارمين دوره مسابقات کيک هاي تجسمي ايران در همان نمايشگاه و در همان تاريخ برگزار مي گردد. تمام تلاش خود را در زمينه برگزاري اين نمايشگاه ها انجام داده ايم.

بهرمند اضافه کرد: راه اندازي فصلنامه قنادان از ديگر اقداماتي بوده که طي اين چهار سال انجام گرفته و اکنون هفدهمين فصلنامه بدون توقف به چاپ رسيده است، همچنين بازنگري درجه بندي هاي قنادان به ۱ و ۲ و ۳ انجام شده است.

او همچنين از ارتقاي شيريني هاي سنتي به عنوان يکي ديگر از فعاليت هاي چند سال اخير نام برد و گفت: در اين زمينه قرار بود جشنواره اي در ماه ارديبهشت با عنوان جشنواره شيريني سالم برگزار شود و در جريان اجراي آن قصد داشتيم تا قنادان را رتبه بندي نماييم و تهران نيز به عنوان پايلوت در نظر گرفته شده بود تا در آينده در ديگر شهرستان ها نيز اجرايي گردد. در اين راستا ۵۰ جلسه با وزارت بهداشت برقرار نموديم اما به دليل شيوع ويروس کرونا امکان انجام اين کار فراهم نشد.

بهرمند با تاکيد بر اينکه رسيدن به نتايج مثبت و مطلوب نياز به تلاش فراوان دارد افزود: ارتقاي دانش فني و مديريت نوين در قنادان از اولويت هاي کاري بوده که در اين مدت صورت پذيرفت.