رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران با تاکید بر وجود توانمندی بالا در میان صنف قنادی گفت: مذاکراتی با سازمان توسعه تجارت صورت گرفته و بر مبنای آن قرار است بسترهای مناسب را جهت فعالیت صادراتی در صنف قنادان فراهم سازند. این توانمندی هم اکنون میان همکاران ما وجود دارد که بتوانند در […]

  

رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران با تاکید بر وجود توانمندی بالا در میان صنف قنادی گفت: مذاکراتی با سازمان توسعه تجارت صورت گرفته و بر مبنای آن قرار است بسترهای مناسب را جهت فعالیت صادراتی در صنف قنادان فراهم سازند. این توانمندی هم اکنون میان همکاران ما وجود دارد که بتوانند در […]

رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران با تاکید بر وجود توانمندی بالا در میان صنف قنادی گفت: مذاکراتی با سازمان توسعه تجارت صورت گرفته و بر مبنای آن قرار است بسترهای مناسب را جهت فعالیت صادراتی در صنف قنادان فراهم سازند. این توانمندی هم اکنون میان همکاران ما وجود دارد که بتوانند در ارزآوری به کشور ایفای نقش کنند.

علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران بیان کرد: امسال دومین دوره نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های قنادان با حضور زنجیره‌های تامین و توزیع برگزار گردید و استقبال آنقدر بی‌نظیر و چشمگیر بود که متاسفانه به دلیل محدودیت مکان، بسیاری از شرکت‌ها نتوانستند در نمایشگاه حضور داشته باشند.
وی افزود: هدف از برگزاری نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های قنادان این است که توانایی همکارانمان به نمایش گذاشته شده و فضایی به منظور تعامل و تبادل اطلاعات ایجاد گردد.
بهرمند ادامه داد: خوشبختانه در سال جاری دستاوردهای خوبی در صنعت شیرینی داشتیم که در این نمایشگاه به اشتراک گذاشته شد.
به گفته رئیس اتحادیه قنادان تهران، بالغ بر ۶۵ قنادی صاحب برند در دومین نمایشگاه تخصصی قنادان شرکت کردند.

دسته بندی: اخبار برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد