آموزش حرفه ای باقلوا ترکیه ای در آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران

سري جديد اموزش حرفه اي باقلوا ترك. با ما حرفه اي شويد تهران ششم ۶ مرداد ماه به مدت يك روز يك دوره كاملا مفيد و استثنايي 🌺مكان: (اكادمي حرفه اي اتحاديه قنادان تهران)🌺 همراه با مدرك معتبر از اتحاديه قنادان تهران بزرگ هنرجوهاي عزيز با پذيرايي نهار و ميام وعده در خدمت شما عزيزان […]

سري جديد اموزش حرفه اي باقلوا ترك.

با ما حرفه اي شويد

تهران ششم ۶ مرداد ماه
به مدت يك روز
يك دوره كاملا مفيد و استثنايي
🌺مكان: (اكادمي حرفه اي اتحاديه قنادان تهران)🌺

همراه با مدرك معتبر از اتحاديه قنادان تهران بزرگ

هنرجوهاي عزيز با پذيرايي نهار و ميام وعده در خدمت شما عزيزان خواهيم بود.

جهت كسب اطلاعات بيشتر ويا شركت در اين كلاسها با پيج مربوطه و شماره هاي ذكر شده تماس حاصل فرماييد🌺🌺

موارد اموزشي به شرح زير ميباشد

طرز تهيه خمير دست ساز از مراحل اوليه تا مرحله نهايي و پخت آن .انواع تكنيك و روشهاي ظريف پهن كردن نشاسته زدن و شربت اصولي
خميرباقلواهاي ترك :
عنتاب و استامبولي
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

كنافه پسته اي پنيري
كنافه پسته اي بستني
كنافه پسته اي لانه زنبوري
باقلوا پسته اي دلمه اي
باقلواپسته اي برمه
باقلوا گردويي ملفوف
باقلوا گردويي سارمه
باقلوا گردويي وانيلي گل
باقلوا گردويي وانيلي نيشگون
باقلوا شكلاتي تلخ پيتزايي

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با تلفن های ۶۶۹۳۰۳۱۹ – ۶۶۹۲۴۰۴۴ تماس حاصل فرمائید