دوره آموزشی کیک سازی از پایه در آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران

آموزش و طرز تهیه انواع اسفنج (شکلاتی و ساده) طرز کار با خامه خشک ،لایه کردن با خامه ، کاور با خامه ، دکور کیک با خامه و کار با انواع ماسوله ها مدرس آقای اشکانمهر روزهای دوشنبه به مدت چهار جلسه (۲۵ تیر ماه ۹۷ ، اول مرداد ماه ۹۷ ، ۸ مرداد ماه […]

آموزش و طرز تهیه انواع اسفنج (شکلاتی و ساده)

طرز کار با خامه خشک ،لایه کردن با خامه ، کاور با خامه ، دکور کیک با خامه و کار با انواع ماسوله ها

مدرس آقای اشکانمهر

روزهای دوشنبه به مدت چهار جلسه (۲۵ تیر ماه ۹۷ ، اول مرداد ماه ۹۷ ، ۸ مرداد ماه ۹۷ ، ۱۵ مردادماه ۹۷) از ساعت ۹ صبح الی ۱۳

جهت اطلاعات بیشتر با تلفن های آموزشگاه اتحادیه صنف قنادان تهران تماس حاصل فرمائید ۶۶۹۲۴۰۴۴ ،۶۶۹۳۰۳۱۹