شما اینجا هستید :اخبار

رئیس اتحادیه قنادان در حاشیه نمایشگاه شیرینی و شکلات اعلام کرد: نمایشگاه فرصتی برای معرفی دستاوردهای صنف قنادان/ حریم صنفی؛ کماکان مطالبه اصلی فعالان این است

شهریور ۲۶, ۱۳۹۶ در ۳:۵۰ ق.ظ

نمایشگاه شیرینی و شکلات فرصتی شد تا جدیدترین ماشین آلات این صنعت در  زمینه بسته بندی و پخت و همچنین دستاوردهای اعضای اتحادیه در معرض دید عموم قرار بگیرد.

علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران با اعلام این مطلب گفت: نمایشگاه شیرینی و شکلات امسال نیز با حضور پرشمار فعالان صنعت مربوطه از داخل کشور و کشورهای دیگر هست و آمادگی میزبانی برای همه ی علاقمندان در این نمایشگاه را دارد، نمایشگاهی که در سه موضوع مواد اولیه، ماشین آلات و محصول نهایی بستر حضور بیش از ۴۰۰ واحد صنعتی است.

وی با بیان اینکه امر آموزش محور برنامه های اتحادیه خواهد بود افزود: اتحادیه در سال ۹۴ کارگاه های آموزشی خود را با جذب هنرجویان علاقمند به پخت شیرینی و فعالان این صنف آغاز کرد و طی سال های گذشته به اهدافی که در زمینه پویایی اعضای صنف بودیم دست یافتیم.

رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت: ” تجربه دیروز، ابتکار امروز” شعار اتحادیه در نمایشگاه امسال است و چراکه اعتقاد داریم با حفظ شاکله قدیمی و محصولات صنف شیرینی فروشان و فعلان این صنف با جدیدترین نوآوری ها در این صنعت آشنا شوند.

بهرمند در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به مطالبه اصلی صنف قنادان در زمینه حریم صنفی گفت: حذف حریم صنفی موجب رقابت ناسالم در فضای کسب و کار شده است و با توجه به اشراف وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به امور تجارت؛ امیدوار هستیم قانون حریم صنفی مجددا در محیط کسب وکار اجرا شود.

شانزدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات ۲۴ شهریور با حضور محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت، علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران و علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادان گشایش یافت و تا ۲۷ ماه جاری در محل دایمی نمایشگا های تهران ادامه خواهد داشت.

اتحادیه قنادان آمادگی دارد در سالن ۳۵ غرفه ۲۸ اطلاعات مربوط به ثبت نام در کلاس های آموزشی اتحادیه را در اختیار علاقمندان قرار دهد.

Print Friendly
۰

پاسخ دهید