در راستاي افزايش و بهبود كيفيت شيرينيهاي توليدي در واحدهاي صنفي آموزشگاه اتحاديه صنف قنادان افتتاح شد
اتحاديه صنف قنادان تهران با در نظر گرفتن افزايش و بهبود كيفيت شيرينيهاي توليدي در واحدهاي صنفي و همچنين آموزش به افراد علاقهمند به اين هنر، اقدام به تاسيس آموزشگاهي تحت عنوان «قناد» با امتياز رسمي از سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور كرده است و در اين راستا هنرجو ميپذيرد. به گزارش «كسب و […]
اتحاديه صنف قنادان تهران با در نظر گرفتن افزايش و بهبود كيفيت شيرينيهاي توليدي در واحدهاي صنفي و همچنين آموزش به افراد علاقهمند به اين هنر، اقدام به تاسيس آموزشگاهي تحت عنوان «قناد» با امتياز رسمي از سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور كرده است و در اين راستا هنرجو ميپذيرد.
به گزارش «كسب و كار»، در مراسم افتتاحيه آموزشگاه «قناد» رئيس اتحاديه قنادان تهران گفت: یکی از مزيتهاي تاسيس اين آموزشگاه، افزايش بهرهوري و آشنايي اعضاي واحدهاي صنفي درباره بهبود كيفيت شيرينيهاي توليدي است.
علي بهرهمند افزود: آموزشگاه با مجوز رسمي از سازمان فني و حرفهاي اقدام به تشكيل كلاسهاي حرفهاي شيرينيپزي كرده و افراد معرفي شده از سوي واحدهاي صنفي، از تسهيلات ويژه برخوردار خواهند بود. وي با اعلام اينكه نياز امروز واحدهاي صنفي، آشنا شدن كارگران با شيوه صحيح پخت انواع شيريني است، گفت: اتحاديه تمام توان خود را براي تربيت كارآموزان شركتكننده در اين آموزشگاه به كار خواهد گرفت و به جرأت ميتوان گفت كه نتیجه اين حركت آموزشي منجر به ارائه انواع محصولات با كيفيت و تنوع در توليد خواهد بود.
بهرهمند با اشاره به اينكه توليد محصولات مرغوب حق طبيعي مصرفكنندگان خواهد بود، تصريح كرد: اين نوع اقدامات اتحاديه پيرامون خدمت به اعضاي صنفي و مشتريمداري است.
رئيس اتحاديه قنادان تهران تاكيد كرد: طبق دستورالعمل اتحاديه، افراد برتر در كلاسها شناسايي شده و به واحدهاي صنفي معرفي خواهند شد.
اقدام صنف قنادان؛ الگويي براي ساير اتحاديهها
معاون امور بازرگاني سازمان صنعت، معدن و تجارت با اعلام اينكه اين نوع اقدام اتحاديه قنادان ميتواند الگويي براي ساير اتحاديهها باشد، تاكيد كرد: شاغلان در صنوفي كه فعاليتشان به صورت فني است، بايد براي اخذ مدرك آموزشي معتبر از اتحاديه يا سازمان فني و حرفهاي اقدام كنند و سازمان صنعت، معدن و تجارت براي ساماندهي اين نوع رويه كاري، برنامهريزي كرده است. خليل پرتوزاده با اشاره به اينكه خدماتي كه مردم از قبال واحدهاي صنفي دريافت ميكنند بايد به سمت تخصصي شدن پيش برود، عنوان كرد: جدي گرفتن امر آموزش موجب ارائه كالاهاي سالم و رونق كسب و كار واحدهاي صنفي خواهد شد.
پويايي اتحاديهها، مورد توجه اتاق اصناف تهران است
عضو هيات رئيسه اتاق اصناف تهران طي سخناني اظهار داشت: در بخش اجرايي اتحاديهها، پويايي اصناف مورد توجه اتاق تهران قرار دارد و واقعيت اين است كه در جامعه نميتوان كسب و كاري را با نگاهي سنتي گذراند. خسرو ابراهيمي ادامه داد: با اين ديدگاه قطعا به جامعه اصناف، خانوادهها، نيروي انساني و در نهايت اقتصاد كشور آسيب خواهيم زد. وي يكي از معضلات واحدهاي صنفي را نداشتن مهارتهاي كافي كارگران عنوان كرد و اظهار داشت: نداشتن مهارت های کافی در توليد و توزيع كالا توسط كارگران، تبعاتي را به همراه خواهد داشت كه در برخي مواقع با مسائل مالي هم جبران نميشود.
عضو هيات رئيسه اتاق اصناف تهران با تشكر و قدرداني از اقدام اتحاديه قنادان در توسعه آموزش صنفي گفت: اقدامات اين اتحاديه توانست راه را براي پرسنل زحمتكش اعضاي تحت پوشش اتحاديه در يك مسير صحيحي قرار دهد و به نوعي زمينه پيشرفت را براي آنها مهيا كند.
در پايان اين مراسم با افتتاح رسمي اين آموزشگاه از زحمات جمعي از مسئولان با ارائه تنديس يادبود قدرداني شد. لازم به ذكر است كه رياست آموزشگاه بر عهده علي بهرهمند، رئيس اتحاديه قنادان خواهد بود و علاقهمندان ميتوانند براي ثبتنام در اين آموزشگاه به آدرس تهران، خيابان كارگر جنوبي، خيابان آذربايجان، نبش خيابان زرين قدم، پلاك2 مراجعه كنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰