رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان در گفتگو با ایلنا:قیمت انواع شیرینی اعلام شده است

30 بازرس از اتحادیه؛ تمام قنادی‌های سطح شهر تهران را به لحاظ کیفیت و قیمت نظارت و کنترل می‌کنند و چنانچه تخلفی دیده شود از سوی اتحادیه تذکرات لازم داده می‌شود. مراکز فروش نان فانتزی علاوه بر تداخل در کار قنادان، شیرینی بی‌کیفیت و بدون رعایت موازین بهداشتی در اختیار مردم قرار می‌دهند. علی بهرمند(رئیس […]

30 بازرس از اتحادیه؛ تمام قنادی‌های سطح شهر تهران را به لحاظ کیفیت و قیمت نظارت و کنترل می‌کنند و چنانچه تخلفی دیده شود از سوی اتحادیه تذکرات لازم داده می‌شود.

مراکز فروش نان فانتزی علاوه بر تداخل در کار قنادان، شیرینی بی‌کیفیت و بدون رعایت موازین بهداشتی در اختیار مردم قرار می‌دهند.

علی بهرمند(رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا؛ در تشریح وضعیت قنادی‌ها گفت: با توجه به واقع شدن در ایام ماه محرم و صفر میزان تقاضای شیرینی کاهش یافته اما در کل مشکل خاصی در این صنف وجود ندارد ضمن اینکه از زمان روی کار آمدن دولت جدید به لحاظ قیمت مواد اولیه مورد نیاز این صنف؛ ثبات را شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه هیچ یارانه‌ای به صنف قنادان کشور تعلق نمی‌گیرد، افزود: قنادان تمام مایحتاج و مواد اولیه موردنیاز خود را از شرکت تعاونی قنادان با نرخ‌های هر کیلو شکر 1900 تا 2هزار تومان و آرد کیسه‌ای را 48هزار تا 50هزار تومان تهیه می‌کنند.

بهرمند در رابطه با قیمت انواع شیرینی‌های پرمصرف اظهار داشت: درحال حاضر هر کیلو شیرینی دانمارکی 8هزار تومان، تر 10500 تومان، زبان و پاپیونی 9هزار تومان، کیک یزدی نیز با قیمت 7هزار تومان در مغازه‌های قنادی عرضه می‌شود.

وی قیمت انواع شیرینی را بسته به درجه بندی‌های صورت گرفته متغیر دانست و خاطرنشان کرد: قنادی‌ها براساس ضوابط خاصی همچون متراژ، دیزاین، نوع لوازم مصرفی درجه بندی شده‌اند اما نوع و کیفیت مواد خواراکی مورد مصرف در تمامی قنادی‌ها یکسان است.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان گفت: درحال حاضر 30 بازرس از اتحادیه تمام قنادی‌های سطح شهر تهران را به لحاظ کیفیت و قیمت نظارت و کنترل می‌کنند ضمن اینکه از نظر بهداشتی نیز علاوه بر سیستم نظارتی وزارت بهداشت چنانچه تخلفی دیده شود از سوی اتحادیه نیز تذکرات لازم داده می‌شود.

وی؛ تعداد قنادی‌های شهر تهران را بالغ بر 1600 باب اعلام کرد که از این تعداد 1050 قنادی در حال فعالیت پروانه کسب دارند.

بهرمند تداخل صنفی را مهمترین مشکل صنف قنادی دانست و در این خصوص توضیح داد: برخی مراکز فروش نان‌های فانتزی اقدام به تولید برخی انواع شیرینی کرده‌اند که علاوه بر اینکه در کار قنادان تداخل ایجاد کرده شیرینی بی‌کیفیت و بدون رعایت موازین بهداشتی را به مردم عرضه می‌کنند.

وی ادامه داد: در اعتراض به این اقدام عرضه‌کنندگان نان حجیم، نامه‌نگاری‌هایی با وزارت صنعت صورت گرفته اما تاکنون جهت جلوگیری از این اقدام ترتیب اثر داده نشده است.