سال نو مبارک

     ۲۶ اسفند, ۱۳۹۵

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد رابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینماییم علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران

قابل توجه همکاران گرامی

     ۲۴ اسفند, ۱۳۹۵

همکارگرامی باسلام وادب،احتراماباتوجه به طرح نظارت ویژه نوروزخواهشمنداست نسبت به رعایت موارد ذیل اقدام فرمائید. ۱-الصاق نرخنامه ودرج تلفن ۱۲۴ستادخبری درمعرض دیدمشتریان ۲-صدورفاکتور ۳-رعایت دستورالعملهای بهداشتی ۴-جلوگیری ازافزایش قیمتها ۵-عدم استفاده ازجعبه های غیرمصوب باوزن اضافه هیئت مدیره انحادیه صنف قنادان تهران

علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران :اتحادیه قنادان نیز خواستار گندم با کیفیت هستند

     ۲۴ اسفند, ۱۳۹۵

نانوایان سبب تداخل در حرفه قنادی شده اند همگرایی در صنعت نان و شیرینی با هدف ارتقا جایگاه صنعت غذایی کشور امری مهم در سطح ملی و بین المللی است.اتحادیه قنادان و اتحادیه نان ارتباطات خوبی باهم دارند اما آنچه تا حدودی قنادان را رنجیده خاطر ساختهاین است که نانوایان به جای اینکه در جهت ارتقاء و تنوع بخشیدن به سبد نان مصرفی خانوار بیاندیشد، ساده ترین و کوتاه ترین راه را که تداخل در حرفه قنادی است را انتخاب کرده اند. این  مسأله با توجه به گستردگی و پراکندگی مطلوب واحدهای قنادی امر مطلوبی نیست هر چند تولید بسیاری از محصولات در واحد های مدرن برای صنف قنادان محفوظ است و با تولید غیر مطلوب  این محصولات توسط نانوایان برخورد می کنیم. علی بهره […]

ارتقای سطح علمی اصناف با شیوه‌های نوین فعالیت

     ۱۴ اسفند, ۱۳۹۵

رئیس اتاق اصناف ایران دردومین جشنواره تغذیه برتر گفت: از یک هزار و ۸۵۰ رسته صنفی در کشور ۱۳۰ رسته در حوزه صنعت غذا فعالیت دارند. به گزارش گروه اقتصادی آنا از اتاق اصناف ایران، علی فاضلی افزود: اتحادیه های صنفی باید موضوع مهم آموزش را سرلوحه های برنامه های خود قرار دهند. وی اتحادیه های صنفی را افسران حوزه صنعت غذا دانست و بر لزوم علمی شدن و تخصصی کردن فعالیت های صنفی کشور در این حوزه تاکید کرد. فاضلی با بیان اینکه برخی از اتحادیه های صنفی اکنون دارای دانشگاه مستقل شده و از طریق دانشگاه علمی کاربردی سطح علمی نیروهای خود را ارتقا می دهند، گفت: اگر امروز شیوه های فعالیت خود را علمی و به روز نکنیم، در آینده نه چندان […]

قیمت برخی از شیرینی های شب عید

     ۱۴ اسفند, ۱۳۹۵

رئیس اتحادیه قنادان گفت: قیمت های شیرینی شب عید بر اساس کیفیت تعیین می شود وهمه قنادی ها و شیرینی فروشی های تهران و سراسر کشور به طور مستمر از سوی وزارت بهداشت، بازرگانی، اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی قرار دارند. به گزارش مطاف۲۴ به نقل از افکارنیوز، علی بهره مند با اشاره به اینکه همه قنادی ها و شیرینی فروشی های کشور آمادگی عرضه شیرینی با کیفیت برای مصرف شب عید را دارند اظهار داشت : قیمت انواع شیرینی از اردیبهشت ماه سال ۹۳ هیچ تغییری نداشته است و قیمت انواع شیرینی شب عید نیز با قیمت های مصوب طول سال در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. وی تصریح کرد: از آنجا که […]

علی فاضلی خبر داد: نقش آفرینی ۹۰ درصدی اصناف در نظام توزیع کالا

     ۱۱ اسفند, ۱۳۹۵

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد زنجیره نظام توزیع تولیدات داخلی و ۷۵ درصد کالای خارجی کشور در حوزه اصناف رقم می خورد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی در مصاحبه با رادیو اقتصاد ضمن بی بدیل دانستن نقش اصناف در ساختار اقتصادی مملکت افزود: اصناف در بخش تعمیر و نگهداری تنها نهاد ارائه دهنده خدمات به مردم است. وی در ادامه به موضوع فرهنگ تکریم مصرف کنندگان در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه در سالیان اخیر به رغم تمامی تلاش های صورت گرفته فرهنگ تکریم مشتریان و مصرف کنندگان در کشور کمرنگ شده است. رئیس اتاق اصناف ایران گفت: نصب تابلو به مضمون «جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود» در مغازه ها با […]

جهانگیری اعلام کرد: ضرورت آمادگي كامل براي مديريت و كنترل بازار شب عيد/ گروه هاي بازرسي با نظارت دقيق مانع از تضييع حقوق مردم شوند

     ۸ اسفند, ۱۳۹۵

جلسه ستاد تنظيم بازار ظهر شنبه به رياست معاون اول رييس جمهور برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دكتر اسحاق جهانگيري با تاكيد بر ضرورت آمادگي كامل براي مديريت و نظارت بر بازار ايام پاياني سال، گفت: گروه هاي بازرسي و نظارت سازمان حمايت از مصرف كنندگان و سازمان تعزيرات بايد در ايام پاياني سال و در تعطيلات نوروز، با حضور معنادار خود مانع از تضييع حقوق مردم شده و از افزايش قيمت ها از ميزان مصوب جلوگيري كنند. معاون اول رييس جمهور با اشاره به اقدمات خوب و موثر ستاد تنظيم بازار و دستگاه هاي نظارتي در چند سال اخير، اظهار داشت: خوشبختانه در سه چهار سال اخير مديريت و نظارت بر بازار شب عيد و ايام نوروز به خوبي انجام شده […]

علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران : شیرینی شب عید گران نمی شود

     ۸ اسفند, ۱۳۹۵

رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه قیمت انواع شیرینی از اردیبهشت ماه سال ۹۴ هیچ تغییر نداشته است، گفت: قیمت انواع شیرینی شب عید نیز با قیمت های مصوب طول سال در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.  «علی بهره مند» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون همه قنادی ها و شیرینی فروشی های کشور آمادگی عرضه شیرینی با کیفیت برای مصرف شب عید را دارند. وی تصریح کرد: از آنجا که به طور معمول در ایام نوروز از شیرینی های ریز همچون نخودچی، برنجی، گردویی، نارگیلی، شیرینی های خانگی و سوهان عسلی مصرف می شود، نرخ این نوع محصولات برحسب کیفیت مواد اولیه و نوع محصول خواهد بود اما نسبت به قیمت شیرینی های مصوب نرخ متفاوتی نخواهد […]

کسبه پلاسکو به نمایشگاه پایان سال می روند/ برگزاری نمایشگاه بهاره در ۵ نقطه تهران/ استقرار ۳ کانکس ثابت بازرسی از اصناف

     ۱ اسفند, ۱۳۹۵

معاون هماهنگی امور بازرسی اتاق اصناف تهران از برگزاری ۵ نمایشگاه بهاره در محدوده پارک ارم، حکیمیه، بوستان ولایت، فرهنگسرای خاوران و مصلی تهران خبر داد. حسین درودیان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران ضمن اشاره به حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو و آسیب شدید مالی کسبه پلاسکو در پی این حادثه، افزود: اولویت ما این است که کسبه پلاسکو در نمایشگاه های بهاره پایان سال حضور داشته باشند . وی همچنین در خصوص انتشار اخبار و گمانه زنی هایی مبنی بر گرانی پوشاک در آستانه شب عید به دلیل حادثه پلاسکو نیز با تکذیب اخبار و شایعات در این زمینه اظهار کرد: اولا رکود اقتصادی همچنان حاکم بر بازار است و در چنین شرایطی تولیدکنندگان برای خلاص شدن از معرکه […]

عدم آشنایی اصناف با وسایل اطفای حریق

     ۱ اسفند, ۱۳۹۵

بسیاری واحدهای صنفی قادر به استفاده از وسایل اطفای حریق نیستند. رئیس ستاد بررسی راهکارهای ایمن سازی و آموزش های لازم برای واحدهای صنفی با اشاره به مشکلات وسایل اطفای حریق در ساختمان پلاسکو، گفت: بسیاری واحدهای صنفی قادر به استفاده از وسایل اطفای حریق نیستند. ابراهیم نیا گفت: «اتاق اصناف مدت ها پیگیر این موضوعات است و سال گذشته ضمن هماهنگی با سازمان آتش نشانی و رئیس اتحادیه کفش دست دوز در مجتمع سپهسالار اقدامات پایلوت را آغاز کردیم.» وی افزود: «حتی در آن مجموعه نوساز، شرایط به گونه ای بود که وسایل آتش زا از جمله چسب و چرم در راهروها و اتاق ها به وفور دیده می شد که درپی بروز آتش سوزی به حوادثی عمیق و فاجعه بار منتج خواهد شد.» […]